Home

Verkrijg een kleur-gecodeerd meetlint, dat met externe doseringsinstructies kan worden gebruikt. De zones zijn compatibel met het Broselow-lint ("Broselow Tape®").
Kunnen in ziekenhuizen worden geplaatst, om de behandeling te standaardiseren en de kinderen bezig te houden. Hang zij thuis op, om de groei te controleren en om de veiligheid bij doseringen te verbeteren.
Download gratis of geavanceerde apps, om zij in combinatie met PediaTape-producten te gebruiken.
Wat is dit concept met de gekleurde linten?

In de vroege jaren ’80 was James Broselow arts in de spoedafdeling, waar hij zag, hoe moeilijk het is, om kinderen in noodsituaties te behandelen. Hij dacht, dat er een betere manier moest zijn, en het Broselow-lint ("Broselow Tape®") werd geboren. Dit eenvoudig, maar effectieve instrument met kleurcodering bepaalt het lichaamsgewicht naargelang de lichaamslengte, waardoor juiste doseringen en luchtwegen informaties voor kinderen mogelijk worden.

Artsen, verplegers en SEH-assistenten gebruiken nu overal het Broselow-lint, om kinderen Basis-SEH aan te bieden; zij willen zeker zijn, dat het correcte maat van de tracheaal-tube gebruikt wordt, en dat levensreddende medicaties veilig en zonder kostbare fouten of vertragingen worden toegediend.

Robert Luten heeft pionierswerk verricht op het gebied van de pediatrische SEH en heeft er toe bijgedragen, het vakgebied van pediatrische SEH medicijn te stichten. Als professor aan de University of Florida heeft Luten bij de ontwikkeling van curricula en cursusmateriaal voor de pediatrische spoedgeval-verzorging baanbrekend werk gedaan. Zijn speciale competentie ligt in de medicatie dosering in pediatrische noodverzorging en in het SEH management van de ademwegen.

Nu hebben Dr. Broselow, Dr. Luten en hun partners eBroselow gesticht, om deze oplossingen voor ieder computer, iPad of mobiele applicatie van iedere medische werker toegankelijk te maken. Met software oplossingen, zoals Artemis en SafeDose, samen met producten van PediaTape, kunnen aanbieders van pediatrische acute verzorging vlugger en preciezer dan ooit informaties voor een omvattende pediatrische behandeling verkrijgen.

De PediaTape producten zijn kleur-gecodeerd en eenvoudig te gebruiken, om aan de systemen, die u gebruikt, aangepast te kunnen worden, en zij zijn geactualiseerd, om met de actuele recommandaties van de gewichtszones akkoord te gaan.

De PediaTape Quick Tapes en Wall Charts kunnen met externe SafeDose® doserings-applicaties voor iPhone, Android en Blackberry gecomplementeerd worden. SafeDose bevat bovendien veel additionele informatie over de dosering van medicaties en vormen van toediening.

SafeDose vereenvoudigt de dosering van drugs, omdat voor gebruikelijke concentraties de volumes (in ml) worden aangegeven. SafeDose, in combinatie met PediaTape, is goedkoper en eenvoudiger te begrijpen dan de traditionele methode. Meer Infos.

 

Dutch